Hogyan növelhető a szem smink segítségével?

Hogyan növelhető a szem smink segítségével?

A nők tudják, hogyan kell varázsolni. A szemtelen megjelenés és a kövér ajkak őrzik az ellenkező nemet. És kevesen tudják, hogy bizonyos esetekben a tökéletes megjelenés csak a megfelelő sminkkel válik lehetővé. Sminkművészek örömmel osztják meg a titkokat arról, hogyan növelhető a szem smink segítségével.

Előnyök és funkciók

A nagy szépségű szemeket mindig a női szépség egyik kritériumának tartották. Megváltozott a testforma és a frizura eszméi, de a szemek mindig nyitottak voltak a lélek számára, és ezért intuitív módon mindig a nyitott szemű emberekhez jutunk, és a tudatalatti bizalmat teszteljük. A pszichológia szempontjából itt a nagy szemű nők fő előnye, akik megjelenhetnek.

Ma azonban nem szükséges az egyedülálló természeti szépségvonzó lánynak kell tekinteni. A szem make-up segítségével növelje megjelenését, a kozmetikumok alkalmazásának ismerete pedig szélesebb körűvé teszi.

 • Az első és legfontosabb tényező A sikeres smink a szemöldökének természetes, jól ápolt alakja. A túl nagy, hanyag szemöldökeket, amelyek rossz minőségű tetoválásra kerültek, már arra törekedtek, hogy ne álljanak ki. Mielőtt elkezdené a szem átalakulását, fontos figyelni rájuk. A nagyító sminket elősegítő űrlapnak természetesnek kell lennie felesleges ékezet nélkül. Ma a sminkművészek inkább szemöldökét hennával festik.
 • Második funkció A smink kis szemei ​​a többszínű, monokromatikus vagy kiegészítő árnyalatok palettáját választják. A szemhéjak helyes zónáiban elhelyezkedő, fényesen és sötét színekben kombinált szerves színek új erővel nyitják meg a lélek ajtajait.

Segít erre a célra és nyíl ceruza vagy szemceruza. Nem, ezek nem a kövér szénlövészek, akik egyszerre festették meg a show üzlet informális szépségeit. Itt egy szempilla finom vonaláról és gondos árnyékolásról beszélünk.

És persze, hogy egy büdös megjelenés elérhetetlen, bolyhos szempillák nélkül. Figyelmeztetés, nevezetesen bolyhos és könnyű, és nem ragasztva öt réteg hasított test. Egy jó szempillaspirál, csipesz, csipesszel és két réteggel fodros - minden ami a női szemek vizuális növekedéséhez szükséges. A kozmetikumoknak ugyanakkor természetes színnek kell lenniük, amelyek megfelelnek a színtípustól.

Az ilyen sminkek tartalmazzák a kategorikus tilalmak kis listáját:

 • rajz az alsó szemhéj sötét ceruza vagy szemceruza kontúrja;
 • összetett a szemhéjak felső és alsó kontúrjai, vagy kör alakú aláhúzás;
 • használata Az árnyékok rendkívül sötét színűek.

Ezeknek a tulajdonságoknak a megismerése segíteni fog rengeteg lehetőség áll rendelkezésreAzok számára, akik még mindig kitaláltak és félnek, hogy tévednek, a sminkművészek friss és nyerő ötleteket kínáltak a vizuális nagyításhoz.

Típusú smink

Mint minden más smink kicsi szemek számára napra és estére oszlik. A nappali változat azonban nem különbözik a színek lázadásától, de az esti órától is alapos és pontos. Az esti alfajok gazdag hangokkal rendelkeznek, és lehetővé teszik azt, ami elfogadhatatlan a munkanapra való felkészülés során. Valójában, és egy másik változatban saját fajták vannak, amely segít megtalálni a „saját” stílusát.

Így nap smink növelni Egyszerű és szép lesz, ha az árnyékok hangja bronzban van. A színnek is könnyűnek kell lennie, szinte őszibaracknak ​​kell lennie, a nacre jegyével.Érdemes megemlíteni, hogy a csillogó hatás ideális a kis méretű szemekhez, mert modulációi vizuálisan hozzáadják a szem mélységét. Ebben a verzióban a világos szemhéjfesték az egész szemhéjra kerül, elérve a szemöldökvonalat. Továbbá a felső és az alsó szempillákat szempillaspirálral óvatosan festik.

És ha az első fajta make-up túlságosan egyszerűnek tűnik, akkor egy másik fejlesztésnek szüksége lesz néhány készségre és professzionális kozmetikára, például:

 • fényes árnyékok csillogással;
 • fehér egy ceruza;
 • tinta;
 • folyadék szemceruza.

Töltsük fel Az alsó és a felső szemhéj területének csillogó árnyékával kezdődik. Továbbá egy fehér ceruza kerül az alsó szempillák belső sarkára és vonalára. Ne feledje, hogy a fehér szín kontúrja és a sarok szelekciója helyettesíthetetlen a közeli szemekhez, és kiterjeszti a köztük lévő teret. A nyilak a század közepétől húzódó, vékony vonalakkal, kiterjesztéssel készültek. A külső sarokról kell indulnia, lassan belülre haladva. A kontúr minden határát árnyékba kell helyezni és festeni kell a buja gömbökre.

Egy másik természetes kép a széles szemöldök tulajdonosai számára segít a szemceruza és a szempillaspirál végrehajtásában. Itt a szemhéjakat csak matt alap borítja. A mozgó évszázad közepétől grafikus nyíl húzódik egy kiterjesztéssel és egy játékos farokkal, amely felfelé hajlik. A nyíl nem lépheti túl a szemgolyó határait. A szempillákat hosszabbító szempillaspirál borítja. Ha nincs sok idő a reggeli sminkeléshez, akkor egyetemes egyet használhat, és ezáltal egyedülálló sminket biztosít a kis szemekhez. A fehér kontúr ceruzát az alsó kontúrra és a belső sarokra helyezik, és a szempillák felső és alsó tintával vannak borítva. A természetes és egyben ékezetes kép kész.

Az esti sminknek nagyobb fényerővel és telítettséggel kell rendelkeznie, és ezért a szemhéjak árnyékokkal való kétszínű bevonata jó megoldás lesz. A szemhéjak alkalmazása után a szemhéjak fényét árnyékokkal borítják. Egy sötét árnyalatot alkalmaznak a külső sarkokra, és minőségileg árnyékolt, hogy zökkenőmentes átmenetet képezzen. A nyíl ismét a század közepéig tart, mert ez a manőver tökéletesen feltárja a nézetet, amelyet egy hosszabbító szempillaspirál követ. Az esti fényhez is alkalmas "Smokey Ice". Azt kell mondani, hogy kis formákban, nem a klasszikus recept szerint történik. Itt, a hagyományos alkotóelemmel ellentétben, csak füstös tónusokat használnak, fekete foltok nélkül. A szem belső kontúrja nem húzódik.

Nagy arcra nagyszerű választás lesz a fényes árnyékok árnyékában. "Farkuk" túlmutatnia kell a szemgolyó határait, miközben a lehető legtermészetesebbek, a nyilakról beszélve, néhány lány esti sminkben és az alsó szemhéjban tölti el őket, és visszahúzódik a szempilla vonalától. A széles tekintet hatása bizonyos mértékig megfigyelhető, de a professzionális stylistok nem javasolnak túl sokat, hogy részt vegyenek az ilyen módszerekben, mert a szemek rendkívül természetellenesek.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Ha a szemeket nem osztják szignifikánsan, a kozmetikákat a lehető legpontosabban kell kiválasztani. Tehát a tonális alapnak meg kell egyeznie a bőr tónusával, és az árnyékoknak összhangban kell lenniük az írisz színével.

Ha a szemeket nem osztják szignifikánsan, a kozmetikákat a lehető legpontosabban kell kiválasztani. Tehát a tonális alapnak meg kell egyeznie a bőr tónusával, és az árnyékoknak összhangban kell lenniük az írisz színével.

 • Barna Tökéletesen illeszkedik az alap őszibarack-árnyalataihoz, valamint bézs-barna árnyalatokhoz. A második sötét hang között barna szemek találnak választ a khaki színpalettában, a mélycsokoládéban, a csendes smaragdokban és a mohaban.
 • Kék árnyalat írisz szép finom lila bázisban, valamint füstös graffiti és barna kontraszt.
 • Zöld írisz rejtélyesebbé vált a világos lila és kék-szürke színpalettákkal.
 • bézs, a kék alap egy szürke írisz díszítésére szolgál.

Az árnyékok kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a villogó hangokra is. Vanília, tejszerű és homokos árnyalatok csillogó és túlfolyó hatással lefedik az egész szemhéjat a szemöldökre, ezért választásuknak a lehető legmélyebbnek kell lennie. Árnyék színek kiválasztása - nem a megfelelő kozmetikumok egyetlen feltétele. A száraz bőr ápoltabbá válik krémes árnyékokkal és olajos, száraz és könnyű gélszerű. Az árnyékok nem kerülhetnek a szemhéjak hajtásaiba.

És mindennapi és esti készítés fel nem tud csinálni jó hasított. Amint azt korábban említettük, alkalmazásának technikája kisebb szemeket biztosít két rétegnél, ami azt jelenti, hogy a kozmetikumoknak valóban jónak kell lenniük. A gumi kefe, amely a lehető legjobban elválasztja és nem rendelkezik felesleggel, sikeres lesz. A szempilla szempillaspirálnak meg kell felelnie a szempillák jellemzőinek, mert lehetnek vékonyak és hosszúak, rövidek, de vastagok és így tovább. Tehát a vastagságot nem tartalmazó hosszú szempillák esetében jobb a tömeges szempillaspirál kiválasztása. Általában ritka sörtéje van, spirál formájában. Rövid szemhéjfestékkel nem lehet ráncos sörtékkel és vékony testtel meghosszabbítani a szempillaspirálot, amellyel minden haj festése kényelmes. Ha a gömböcskék híresek a hosszukról és vastagságukról, nem ajánlott túlterhelni őket extra rétegű szempillaspirálral A modell használata csavaró hatással.

Fehér vázlat ceruza alaposan ki kell választani. A választásuk ma csodálatos. Műanyag és fa, szorosan illeszkedniük kell a század belső kontúrjához. A stilisztárok megállnak a fajtákon, mivel bármikor könnyen élesíthetők. Könnyű a szerkezet, a kompozíciónak meglehetősen puhanak kell lennie.

A kontúrhoz fekete ceruza vagy folyékony szemceruza szükséges. A szemceruza egy egyszerű módja a smink pontosabbá tételének, de a nyilak könnyebben árnyékolhatók egy ceruzával, ezért bármelyik eszközt a saját készségei és a smink típusa szerint kell kiválasztani. Például lehetetlen a puha fekete ceruza nélkül csinálni, hogy a Smokey Ice technikában lecsapódjon.

Hogyan kell jelentkezni?

Nincs univerzális smink kis szemekre, mert minden attól függ, hogy milyen formájú.

Ezek lehetnek:

 • mélyen ültetett;
 • mandula;
 • függesztéssel életkor;
 • dőlt;
 • közel ültetett;
 • széles körben szétválasztva

Hírességek ezrei mélyen szemmel láthatóak, és lélegzetelállítóan néznek ki. Megfelelő smink a mélyre szabott szemmel segít csökkenteni a szemöldökterületet és kinyitni a szemet. Terveink megvalósításához három árnyék árnyalatát kell használnia - sötét és világos, valamint egy vázlat ceruzát. A teljes szemhéjra világos árnyékokat alkalmazunk, sötétebbek a mozgó szemhéj közepétől, a leghalványabb hangot a felső és az alsó sarok külső sarkára alkalmazzák. A szemek kifinomultan és természetesen meghibásodnak, néhány sminkművész azt tanácsolja, hogy ezt az eljárást az árnyékok alkalmazása előtt végezzék el. Tricolor make-up a mélyszemű szemekhez hasonlít az ombra technikájára, mert itt minden színnek zökkenőmentes átmenetre van szüksége. Ebből a célból egy speciális, puha talppal ellátott kefe készül.

A mandula szemét a fenti módszerek bármelyikével lehet festeni, de az alsó és a felső szemhéjakat el kell kerülni, ami vizuálisan csökkenti őket. Ez a szabály a kis kerek szemekre is vonatkozik. A felső szemhéj szemceruza segítségével vizuálisan hosszabb formájú, festő és árnyékoló árnyékok vagy kontúr ceruza a felső szemhéj külső sarkán.

Áttekintés szemek lógó szemhéjjal magában foglalja a szemhéjak sötét árnyékráncainak mesterséges rajzát. A MikeCap ​​számára kiválasztott legsötétebb vonal a lógó szemhéjra jó hangulatú ív formájában. Ez elérheti a nyitott szemek hatását. Ebben az esetben a szemceruza nyitott szemekkel van ellátva.A szemet a fenyegető szemhéjjal egy érdekes folyamat, amely messze van a klasszikus rendszertől. Az alkalmazás itt két lépésben történik a külső saroktól a belső sarokig. A szempillák szintjén nyitott szemű vonallal húzódik a szem. A második vonal a függesztett hajtás vonal mentén fut. Továbbá a két vonalat összekötő sarok húzódik. A kontúrok közötti teret átfestik, és egy grafikus nyíl jelenik meg, a fény a külső szemhéjnál bővül.

Arca ferde szemekkel magas belső sarokkal rendelkezik. Ez meghaladja a külső szintet, ezért óvatosan világos gyöngy árnyékokkal kell fedni. Ez vizuálisan nyitja meg a szemet.

Ahogy a stylistok mondják, a smink a szem szemrevételezésére nem nehéz. Ne felejtsük el a világos árnyalatokat és a szemhéjak pontos aláhúzását.

A sminkművészek titkai és trükkjeik arzenáljában széles látószögűek. Nagy figyelmet fordítanak nemcsak a make-up technikára, hanem a felkészülésre is.

 • Szóval akkorannak érdekében, hogy a kis szemek nagyobbak legyenek és méretük közelebb legyen az ideálishoz, jégkompressziókat kell alkalmazni. A sminkművészek hűtőfoltokat használnak, azonban a szakemberek biztosítják, hogy egy rongyba helyezett jég, rendszeres eljárásokkal, rugalmasabbá teszi a szemek körüli területet, és eltávolítja a zsákok minden megnyilvánulását.
 • Második tipp A make-up művészek ismét megérintették a smink előkészítését. A sötét körök eltávolítása a szem alatt fontos lépés a szépség feltárásában. És itt szakértők beszélnek a szabályosságról. Naponta kétszer emelő hatású szemhéjak kozmetikái és egy meleg árnyalat rejtegetője a smink pillanatában tökéletesen „fehéríti” a sötét zónákat. A mesterek titka a rejtegető egységes és természetes formájában van, amit könnyű tónusú keverékkel keverünk.
 • Egy hangon A mindenki számára ismert sminkművészek, hajcsavarók vagy szempilla hajcsavarók mindenkinek dicsérik. A szűk szemek egyenes szempillákkal még kisebbek, mert árnyékot vetnek a szem alatti területre. Ezért a köröm és a mandula alakú, valamint a szűk szemek számára egyaránt szükség van egy gondos peremre, amely a lányoknak nem több mint egy percet vesz igénybe.
 • ráadásul, a vágás és az alak tökéletesen korrigálja a szempillaspirálot. A sminkművészek szeretik a szilikon keféket, amelyek nem képesek többrétegű bevonatok létrehozására. Azonban a titok itt más: a szemhéj a szem külső sarkában is. Ez különösen igaz a kerek alakra, mert ennek következtében a vágás közel áll a mandula alakú.
 • Növekvő Mike Ape szemét nem ajánlja a matt árnyékok mesterei. Az a tény, hogy nem tükrözik a fényt, így a nézet kora és zárva van. A fényes vagy csillogó árnyalatok sokkal megfelelőbbek ebben az esetben.
 • Nem megkerülték figyelem make-up művészek és könnyű kontúr ceruzák a nyálkahártya. A fehér hangon kívül bézs és világos rózsaszín árnyalatokat is vásárolnak. Természetesebbek lesznek még a tiszta tónustól távol lévő fehérjékhez képest.
 • Azt mondják itt és átfogó ellátás. Tehát a make-up művészek szemöldökei csaknem a fele a sikernek. Az európai megjelenésű lányoknak és a homokos szemöldöknek a világosbarna hajjal párhuzamosan javasoljuk, hogy a szemöldök árnyalatát 1-2 sötétebb árnyalatokkal alkalmazzák. Ez nem befolyásolja a mikapup természetes természetét, de a megjelenés kifejezőbb és hangsúlyosabb lesz.
 • A sminkművészek biztosakA kis szemek sikeres sminkje otthon hozható létre. Ugyanakkor kivételesen jó szalonkozmetikumokkal kell raktározni. A szempillaspirálnak nincs joga, hogy összezúzza és elutasítsa a rejtegető erőfeszítéseit. A rövid szemhéjfoltok után a kisméretű szóródást okozó árnyékok még a smink hosszabb viselése után is megmaradnak a szemhéjak kívánt területein, és a ceruzának nem szabad képesnek lennie leereszteni és eltömíteni a hajtogatásokat.

Miután megtanultam szinte az összes alkotói szakember titkát, elkezdhetsz új szemformát létrehozni és létrehozni, amely széles az egész világ számára.A báb nagy kerek szemei ​​hatására nincs szükség, mert az elmúlt évszakok trendje a természetes szépség, amelyet az orosz lányok annyira híresek.

Nézd meg a videót arról, hogyan növelhetjük a szemet a sminkkel.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok