Smink a türkiz ruha alatt

Smink a türkiz ruha alatt

Mindig jó, ha egy lány türkiz ruhát visel, ez a szín a szem számára kellemes, és nemcsak szép alkalmi viselet lehet, hanem egy tisztességes estélyi ruha, vagy például egy ruha egy érettségi fél számára. És ha helyes, ha egy ilyen ruhát make-up-t választunk, akkor ez a kép ideális kiegészítője.

A divat trendjeiről

 • A türkiz árnyékok árnyékaihoz ami egyébként ma trendben van, a felső szemhéj fölé húzott vékony nyíl, vagy a szemhéj külső részéből egy kis árnyék van látványos akcentussá.
 • Barna szemű vagy zöld szemű divatista Válasszon egy türkiz árnyalatot, hasonlóan a smaragd zöldeshez. A barna szemű, hűvös vagy kék szemű szőke szemű hűvös kékes tónusokat használhat a sminkeléshez.
 • Ma nagyon divatos sminket használni kék és fekete nyilak. A lehetőségek eltérőek - valaki szereti a felső szemhéjra húzott kettős nyílást, és valaki a felső és a türkizkék fekete nyílát, vagy az alsó szemhéj kék árnyalatát kedveli.
 • A türkiz tökéletes színű lila, lila hangok, farmer. De minden egyes esetben a színek gondos kiválasztása történik, így a ruhát puha és sima hangok egészítik ki, és nem versenyeznek velük.
 • Elegáns esti smink a türkizkék ruhába - arany tónusokban. Az arany és a türkiz vagy a kék kombinációja mindig a luxushoz és a gazdagsághoz kapcsolódik. Azonban ezt a stílust csak a meleg színtípussal rendelkező nők számára ajánljuk.
 • Előnyös lehet az ezüst. Ez természetesen nem az arany luxusa, hanem elég elegánsnak tűnik, és vonzza a figyelmet. A türkiz ruházat kiváló smink választéka a felső szemhéj többi nyílja - egy arany és egy ezüst.
 • A türkiz ruházat tökéletesen illeszkedik a sminkhez, "meztelen" stílusban készült. Nyugodt tónusai fényes és gazdag türkizet fognak frissíteni. Ez kiváló kép lesz a képhez, és ugyanakkor a felszerelés nem marad a fényes smink árnyékában.
 • Nappali smink a türkiz ruha számára A matt tónusokkal jobban néz ki, és este jobb, ha csillogó árnyékokat használ. A szemek semleges sminkje az ajkakra összpontosít. Divatos ma sötét tónusú matt rúzs kiváló kombinációja a türkiznek. Válasszon a bor, a szilva és a lila színek közül. De a klasszikus vörös vagy sárgarépa szín is alkalmas, ami szintén harmonizál a türkizkékkel.

Helyes árnyék kiválasztása

Fontos, hogy a megfelelő árnyékokat válasszuk úgy, hogy az összes sminkben a hangsúly a szemre irányuljon. A barnás és bézs árnyalatok árnyékai a mindennapi használatra alkalmasak. Kiválaszthatja a szemet és a lédús türkiz színt, a hang ugyanaz, mint a ruha.

A türkizkék oldalán az esti smink a legvonzóbb az arany és ezüst színben. Bár vannak olyan lányok, akik inkább más színeket kedvelnek - lazac és korall árnyalatok. A kontraszt szerelmesei számára a lila gamma megfelelő választás lenne.

pomádé

Ha egy lány sminkje a szem szépségére összpontosít, akkor a rúzsot a lehető legkisebb és semlegesebbnek kell választani, például bézs. Az átlátszó fényű ajkak is nagyon harmonikusak lesznek.

Ellenkező esetben, amikor a szem sminke megnyugtató színekben készül, rúzs a türkizkék ruhában, válasszon gazdag és gazdag hangot. A szilva vagy a bor árnyékában a klasszikus vörös tónusok nem lesznek feleslegesek.

Lépésről lépésre tett lépések

A türkiz oldal, hogy hozzon létre egy tisztességes make-up lehet különböző lehetőségek. Van egy rendszer annak végrehajtására, amely három türkiz színárnyalatot használ:

 • könnyű türkiz;
 • tónusú türkiz;
 • sötét türkiz.

A telítettség szempontjából a szuperponált árnyalatok teljesen eltérőek lehetnek, nagyban függ attól, hogy a türkizkék öltözéke milyen időpontban történik.

A munka érdekében három speciális kefével kell feltöltenie:

 • hagyományos applikátor formájában;
 • ecset, amely keverés lesz;
 • finom kefe a tiszta vonalak kijelöléséhez.

A műveleteket a következő sorrendben kell végrehajtani:

 • világos árnyékok tegye a szemöldök alá, és keverje össze őket;
 • közepes árnyalatú Húzza a „fekvő” „V” betűt a szemhéj mozgó része fölé, és kissé mozgassa a külső sarokot az orrhíd felett és fölé. Így a szem és a szemhéjak kibővítésének hatása érhető el;
 • sötétebb hang alkalmazni kell a mozgó szemhéj területére, majd a felső szemhéj szempilláinak gyökereire egyenes vonalat rajzoljon;
 • hirtelen átmenetek keveredneka kefe mozgatása a szemhéj felső külső részére;
 • az alsó szemhéj számára és a belső szemhéjaknál használjon világos ezüst vagy csillogó fehér árnyékot. Nagyon kevésnek kell lenniük, és nagyon óvatosan kell alkalmazni őket;
 • rúzs egy adott sminkhez a lány bőrének megfelelő természetes tónusok közül kell választani: őszibarack, barnás vagy halvány rózsaszín árnyalatok. A hangjának megfelelnie kell és elpirulnia kell. Ebben az esetben a smink a leginkább harmonikus lesz.

Egyéb változatok figyelemre méltóak:

 1. Nő a türkiz ruha Könnyedén válhat végzetes szépséggé, ha sminkjét és manikűrét fekete színben hajtják végre. Ez a szál árnyékában gazdag, konzisztens, valamint mindenféle szürke árnyalattal érhető el. A lényeg az, hogy ne feledkezzünk meg egy női arc szerkezetének sajátosságairól, mert például nem szabad kicsi szemeket nyomon követni fekete nyilakból álló keretekbe.
 2. Biztonságosan használhatja hogy ezüst tónusokat készítsen. Ezeket kontúrként vagy a szemhéjak sarkának bevonatként alkalmazzák. A szemhéj külső részén és a szemöldök alatt fényes és csillogó ezüst tónusok alkalmazhatók, így a lány megjelenése friss és nyitott lesz.
 3. Bézs barna a legmegfelelőbb egy türkizkék ruhában lévő nő ártatlan, romantikus képének megteremtésére, valamint egy békésebb és még szexuálisabbnak is. A természetes tónusú meztelen smink egy nő ellenállhatatlan lesz a mindennapi életben. Ebben az esetben sötét árnyalatot lehet használni, hogy felhívja a vonalat a szemöldök növekedése mentén, ez adja az expresszivitás megjelenését. A barna szemű barna árnyalatok bármely változata választható, de nem azok, amelyeket vörösnek lehet nevezni.
 4. Mindig bátran vegye össze a türkiz és a lila de ne feledd, hogy képes a fáradtságodra összpontosítani. Tehát jobb előre előre látni - és az alapot a smink alatt, és a hangot.
 5. Ne adjon fel zöld hangokat a türkiz ruházat make-up-ban, azonban ilyen körülmények között rendkívül óvatosnak kell lennie. Az a tény, hogy a zöld árnyalatokban lévő smink csak akkor lenne megfelelő, ha a ruhában lévő türkiz zöld színnel rendelkezik.

De itt kísérletezhetsz - talán egy zöld tónusú smink egy nő zöld vagy mogyoró szeméhez illeszkedik. Jobb hideg színt választani a make-up hidegnek, de egy sötét arcra türkiz ruhában megfelelő meleg - minden nagyon egyedi és kísérleteket igényel.

Fontos árnyalatok

Úgy gondoljuk, hogy a rózsaszín smink és a türkiz ruházat kombinációja túlságosan könnyû képet eredményez, de ebben az esetben érdemes kísérletezni - talán ez a kombináció némileg harmonikusnak és hatékonynak látszik néhány nőnél.

A klasszikus változatban kék és kék színeket ajánlunk, amelyekben kis türkiz szín van.Ezt a hatást könnyen elérhetjük, például a kék árnyalatainak türkizkeveréssel történő összekeverésével (szó szerint szükség lesz egy cseppre).

Ez a make-up a legjobban megfelel a szőkeeknek. De ugyanakkor nem lehet túl sok kék, ajánlatos átmeneti árnyalatokat használni és gondosan összekeverni a határokat.

Sminkművészek tippei

Ha meghallgatja az emberek tudását, szakembereket, akkor a smink tökéletesen tökéletes lesz, és tökéletesen kiegészíti a képet a türkiz ruhában:

 1. Szemek kívánatosak világos szürke vagy ezüst ceruzával. A vonalaknak vékonynak és nagyon ügyesnek kell lenniük.
 2. Hue szempillaspirál választható nem feltétlenül csak fekete. Ebben az esetben a smink relevánsabb szürke, barnás vagy akár homok gamma lehet. A színes türkiz szempillaspirál harmonikusan néz ki, de csak akkor, ha megfelel a ruha hangjának.
 3. Rouge sokan nem rónak rá - csak enyhén kiemelje az arccsontokat.
 4. Szeretné a türkizkék színeket készíteni - használjon erre az árnyalatra egy ceruzát a felső szemhéjak nyílainak jelölésére, és kissé hangsúlyozza az alsó szemhéjakat. Mivel az árnyékok csak bézs árnyalatokat választanak.
 5. Ne félj kísérletezni, Végtére is, minden ismeretes összehasonlításban, és ami nem illeszkedik egy nőre, a lehető legegyszerűbbnek és vonzóbbnak tűnhet a másikra. Ha kedvenc színe nincs összhangban a ruhával, de nem tudja elutasítani, akkor kísérletezhet, és érdekes akcentussá teheti a megjelenését.
 6. A varázslat tapasztalattal rendelkezik, és minél gyakrabban próbálkozunk különböző sminkkészítési lehetőségekkel, annál hamarabb megtanulod, hogy a képed igazán szép legyen - lenyűgöző, világos és egyedi.

Hogyan készítsünk sminket türkiz ruha alatt, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok